Kommende arrangementer

1. januar
kl. 15.00

Nytårsgudstjeneste

I år får vi musikalsk besøg af Henrik Kristensen og Kristian Noe.
Efter gudstjenesten er der musik, champagne og kransekage i Sognegården.

18. januar
kl. 19.00
i Reerslev Forsamlingshus

Fortæller-koncert i Reerslev

Stemningen bliver gribende og intens, når Nis Bank-Mikkelsen med sin granitagtige røst fortolker tekster fra Pimo Levis’ roman ”Om ikke nu, hvornår så?”
Klezmermusikken fletter sig humoristisk og dramatisk ind i en tekst, der både er smertefuld og fyldt med håb.
Det bliver også et genhør med klarinettist Jens Schou og harmonikavirtuosen Anders Singh Vesterdahl, som sidste år medvirkede ved koncerten ”Anne Franks dagbog”.
Bemærk at koncerten foregår i Reerslev Forsamlings- og Kulturhus, da kirken er lukket pga. indvendig kalkning.

23. januar
kl. 18.00
i Sognegården

Caféaften

Pigerne på Sprogø
Kurt Rehder kommer og fortæller om perioden i Sprogøs historie, hvor øen var ø-anstalt for »seksuelt løsagtige« og »moralsk defekte« kvin-der, der blev anset for at være til fare for samfundet, og derfor blev isoleret fra det omgivende samfund på ubestemt tid.Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 17. januar
til Annette tlf. 4025 0227.

31. januar
kl. 17.00

Børnegudstjeneste

Kom gerne udklædte, for efter gudstjenesten spiser vi i sognegården, og så skal vi slå ”katten af tønden”.

7. februar
kl. 18.00
i Sognegården

Caféaften

En aften for de sangglade
Organist og pianist Niels Jørgen Englich, som bl.a. af og til vikarierer i Finderup og Reerslev kirker, leder denne del af aftenen. Højskolesangbogen er udgangspunkt for årstidens og andre aktuelle sange, som motiveres og krydres med mere eller mindre sande historier!Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 1. februar
til Annette tlf. 4025 0227.

13. marts
kl. 19.00

Kirkekoncert

Me and Maria
er et nyt dansk band som skriver, komponerer og arrangerer smukke, anderledes og stemningsfulde sange udelukkende for bas og vokal.
Duoen Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson er garanter for en stemningsfuld og rørende koncert, som passer fint ind i kirkens fortælling om sorg og glæde, kærlighed og tab.
Se og hør mere på www.meandmaria.dk