Kommende arrangementer

kl. 18.00
i Sognegården

Caféaften i Finderup

Karen Rasmussen fortæller om en studierejse til den lille Vestafrikanske republik Togo i 2015, hvor hun som frivillig i Røde Kors’ afd. i Slagelse, fik mulighed for at besøge en af de aktiviteter som afdelingen støtter under Venskabsprojektet i Togo.

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest d. 10/10 til Annette tlf. 4025 0227.

kl. 19.00
i Reerslev Kirke

En musikalsk billedfortælling om MartinLuther – en blanding af koncert, fortælling og billedshow.

Søren Juhl og Viola Chiekezi fortæller historien om Luthers liv og hans kamp for at reformere kirken og finde glædens Gud.

kl. 17.00

Børnegudstjeneste

Efter gudstjenesten er der, som sædvanlig, aftensmad til alle i Sognegården.

5.  november
kl. 15.00

Alle helgens dag

Ved gudstjenesten mindes vi de, som vi har mistet, og tænder lys på kirkegården.
Efter gudstjenesten serveres der suppe i Sognegården.

kl. 18.00
i  Sognegården

Caféaften i Finderup

Tove Tieldow fortæller med billeder og ord fra før og nu om Jens Julius Madsens livsbane, krydret med datteren, Doris Nielsens, beretning om sin far.
Jens Julius Madsen var murer, bygmester og arkitekt, og Høng og omegn bærer stadig præg af hans virke.

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest d. 2/11 til Annette tlf. 4025 0227.

kl.19.00
i Reerslev Kirke

Foredrag i Reerslev

Mød “Pigen med glas-knoglerne”
i et ærligt og livsbekræftende foredrag.

Marie Holm Laursen lider af knogleskørhed, men har på trods af sin sygdom, valgt at fokusere på det positive frem for det negative, og ser muligheder frem for begrænsninger.

kl. 17.00

Børnegudstjeneste

Efter gudstjenesten er der, som sædvanlig, aftensmad til alle i Sognegården.

kl. 10.00
i Vor Frue Kirke,
Kalundborg

Provstiets fælles reformationsfejring

Hele provstiet fejrer 500-året for reformationen ved fælles gudstjeneste i Vor Frue Kirke, Kalundborg.

Efter gudstjenesten er der vandring/kørsel til Nyvangskirken, hvor der serveres let frokostanretning.
Kl. 14.00 er der afsluttende koncert med Weyses Reformationskantate.

Det hele er gratis, men deltagelse i spisning kræver tilmelding til Annette, tlf. 4025 0227 – senest d. 17/11.

5. december
kl. 19.00

Syng julen ind

Glæd dig til et festligt gensyn med de tre professionelle musikere: Søren Johannsen, Nikolaj Viltoft og Kristian Noe, som sidst gav koncert sammen i Finderup Kirke i 2014.

1. januar
kl. 15.00

Nytårsgudstjeneste

I år får vi musikalsk besøg af Henrik Kristensen og Kristian Noe.
Efter gudstjenesten er der musik, champagne og kransekage i Sognegården.

Luther-gudstjeneste i Reerslev Kirke​