Gik du forgæves til gudstjeneste i Finderup 2. pinsedag ?
— så kan du se forklaringen her.
2. pinsedag 2013 holdt Kalundborg Provsti den årlige fællesgudstjeneste på Amfi Vestsjælland og ikke mindre end 350 benyttede sig i år af muligheden for at opleve en anderledes gudstjeneste på denne dejlige forårsdag.
Det er 3. år Finderup Kirke medvirker ved en gudstjeneste på amfi-scenen, og de 16 præster, musikere og kor som medvirkede, formåede endnu en gang at “trække fuldt hus”.

Kirkebøssen gik også rundt og der blev indsamlet 1.840 kr.  til Folkekirkens Nødhjælp – en god gave til et godt formål.

Kulturforening Amfi Vestsjælland havde åbne kiosken så man kunne købe vand, kaffe og pølser og mange “kirkegængere” havde taget picnic-kurven med for at nyde frokost i det grønne efter gudstjenesten.

Der var stående nadver flere steder.

Her er det sognepræsterne
Sanne B. Kristensen
fra Viskinge-Aunsø og Jørn Noe
fra Finderup,
som forestår nadveren.

Sognepræst Christina Morsing, Bregninge, byder velkommen ved gudstjenesten på amfi-scenen.

Det er Bregninge-Bjergsted-Alleshave menighedsråd som ejer området hvor amfi-scenen er anlagt. Menighedsrådet har desuden ydet afgørende økonomisk støtte, som har gjort det muligt at realisere planerne om et Amfi Vestsjælland.
Amfi-scenen blev indviet i 2010.

Fotos: Viggo K. Pedersen