Organistens sidste “søndagkoncert” i Finderup Kirke

Søndag den 9. september tog kolleger, menighed og menighedsråd afsked med Erika Diderichsen – Finderup Kirkes trofaste organist gennem de seneste næsten 11 år.

Ved en lille ceremoni i våbenhuset efter gudstjenesten, var der taler, blomster og gaver fra kolleger og menighedsråd.
Formanden for menighedsrådet lod champagnepropperne springe, og Erika fik mange pæne ord med på vejen.

Selvom Erika nu har valgt at stoppe som organist ved Finderup Kirke, mener hun ikke hun kommer til at kede sig. ”Nu skal jeg hjem og rydte op i præstegården” siger hun. Erika og hendes mand, provst  Ernst Otto Diderichsen, er nemlig så småt ved at forberede sig på, at de efter 30 år i Sørbymagle Præstegård, skal til at se sig om efter en anden bolig.

Erika vil for øvrigt stadig være parat til at træde hjælpende til, hvis en kirke pludselig står og mangler en vikar for organisten, så mon ikke hun får rig lejlighed til at vedligeholde orgelspillet.

webmaster