Kommende arrangementer

kl. 15.00

Godt nytår
– musikgudstjeneste i Finderup kirke

Traditionen tro afholdes musikgudstjeneste i Finderup Kirke nytårsdag.

Denne gang medvirker vokalgruppen ”Tempus”, som vil synge det nye år ind med et blandet repertoire, med blandt andet klassikere fra salmebogen, samt noget mere moderne.

Efter gudstjenesten inviterer menighedsrådet på bobler og kransekage i Sognegården.
Også her vil ”Tempus” underholde med et par numre … læs mere

14. januar 2021
kl. 19.00

Orgelkoncert

Ved koncerten vil der blive lejlighed til at høre kirkens nye orgel i fuld udfoldelse, når Bine Katrine Bryndorf, domorganist i Roskilde Domkirke, sætter sig ved tangenterne.
Desuden vil Eskild Momme fra orgelbyggeriet Frobenius fortælle om kirkens orgelprojekt.

20. januar 2021

Caféaften med Rasmus Birkerod

“Fra sportsjournalist til bibelnørd”.

Journalist, rejseleder og den tidligere nyhedsvært på TV2- regionerne, Rasmus Birkerod, arbejdede i flere år som sportsjournalist og nyhedsvært. Men sideløbende var han også en decideret bibelnørd – og han endte med at arbejde med Bibelen professionelt.
Han var manden bag det prisvindende tvdebatprogram, Præstens Lektie. Få historien om den tirsdag formiddag, hvor Rasmus Birkerod blev bibelnørd – og bliv selv udfordret på spændende dilemmaer inden for tro og eksistens.

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 11. januar, til Jette tlf. 5885 2431.

3. februar 2021
kl. 18.00 i Sognegården

Caféaften med “Familien på farten”

Med kurs mod Alaska i den gamle LandCruiser, ta´r Anne Grethe og Helge os denne gang med på deres seneste eventyrlige rejse.

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 25. januar, til Jette tlf. 5885 2431.

11. februar 2021
kl. 19.00

Korkoncert med “Ensemble Corvinus”

Konerten med Ensemble Corvinus har overskriften: Citater –  korklassikere fra 500 år.
Her veksler oplæsning af centrale tekststeder fra Biblen med kendte korværker fra renæssancn til nutiden, og vi kommer godt rundt i kirkemusikkens bedste og mest yndede korværker.

18. marts 2021

Caféaften med Henning Jensen

“Gennem Glasvæggen”

Henning Jensens foredrag tager udgangspunkt i hans nye bog “Gennem Glasvæggen”. Det er en gribende beretning om at være opløst i næsten ubeskrivelige tilstande af angst, gråd, forvildelse og hjælpeløshed..

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 8. marts, til Jette tlf. 5885 2431.