Kommende arrangementer

kl. 18.00
i Sognegården

Cafeaften i Sognegården

“Vandring for livet” – Helge (som er kendt fra “Familie på Farten”) lovede at gå hjem fra Nordkap, hvis naboen holdt op med at ryge …
Naboen blev røgfri, så Helge på 69 snørede vandrestøvlerne, og på 73 dage gik han 3500 km fra Nordkap hjem til Give.

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 22. oktober til Annette,
tlf. 4025 0227.

kl. 18.00
i Sognegården

Cafeaften i Sognegården

Ved denne caféaften sidder Birger Andersen klar ved klaveret i Sognegården, hvor han spiller og fortæller.

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 5. november til Annette,
tlf. 4025 0227.

4. december
kl. 19.00
i Finderup Kirke

Syng julen ind

Vi får besøg af Bell Canto koret fra Slagelse som er et progressivt amatørkor med et bredt repertoire af danske og udenlandske sange, rytmiske gospelsange samt klassiske kornumre.
Koret består af 29 medlemmer under ledelse af Stig Junge og akkompagneret af Kristian Marcussen.

1. januar
kl. 15.00
i Finderup Kirke

Nytårsgudstjeneste

Det nye år indledes med Henrik ved orglet og Lars Aabo på klariet.
Den anmelderroste klarinettist Lars Aabo underholder både i kirken og i Sognegården.
Efter gudstjenesten byder menighedsrådet, som traditionen byder, det nye år velkommen med champagne og kransekage.