Kommende arrangementer

3. december
kl. 19.00

I år er det sangerinden Lise Nees og organist Lars Jørgensen, som vil synge og spille julen ind sammen med menigheden.

Vi synger julen ind i Finderup Kirke
Første del af koncerten synges med orgelledsagelse. Her kan man bl.a. høre et medley over engelske Christmas Carols og et engle-potpurri med traditionelle julesalmer. Bagefter får menigheden mulighed for selv at røre stemmebåndene i ”Julen har bragt velsignet Bud”.

I anden afdeling, som synges med klaverledsagelse, synger Lise Nees nogle af de salmer og sange, der er knyttet til julen og dens traditioner – gamle som nye. Det er bl.a. ”Nu tændes tusind julelys”, ”Så tænder vi et lys i kvæld” om adventskransens fire lys, ”Santa Lucia” som oprindelig er en italiensk bådsang samt ”Glade Jul, dejlige Jul” hvortil Lise knytter en helt speciel og autentisk historie.

Koncertens sidste afdeling består af nyere rytmiske salmer og sange som bl.a. ”Have yourself a merry little Christmas” fra filmen ”Meet me in St. Louis”, den nye jule-evergreen ”Grown-up Christmas List” og Bing Crosby´s uforglemmelige ”White Christmas”.

Lise Nees er uddannet fra Musikkonservatoriet og har derefter videreuddannet sig indenfor musicalsang i New York hos Barbra Streisands sanglærer. Hun har tidligere sunget på Den Jyske Opera, i Danmarks Radios Koncertkor og været solist med bl.a. Odense Symfoniorkester og RadioUnderholdningsorkestret.

Lars Jørgensen er uddannet med en Kirkemusikalsk Diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden arbejdet som repetitør på bl.a. Østre Gasværk, Gladsaxe Teater og Det Ny Teater. Til daglig er han organist ved Vallensbæk Kirker og repetitør på Statens Teaterskole.

1. januar 2020
kl. 15.00

Musikgudstjeneste

Traditionen tro indleder vi det nye år med en musikgudstjeneste i Finderup Kirke og efterfølgende mini-koncert i Sognegården, hvor der også vil være lejlighed til at ønske hinanden et godt nytår.

Dina Kristensen står for musikken i både kirken og Sognegården.
Dina går på 3. år på Musisk Skoles talentlinje med sangskrivning og musikproduktion som hovedfag.