Kommende arrangementer

10. april 2020
kl. 16.00

Musikgudstjeneste langfredag — AFLYST —

Langfredag bliver der mulighed for at høre uddrag af Giovanni Battista Pergolesi store påskeklassiker ”Stabat Mater” i Finderup Kirke, vekslende med tekstlæsninger fra lidelseshistorien. Stabat Mater, der skildrer Jomfru Maria ved Jesu kors langfredag, består af duetter og arier for sopran og alt.

Sangen varetages af Randi Gislason og Ulla Kudsk Jensen, der begge er konservatorieuddannede sangere. Jørn Noe er liturg og Henrik Kristensen sidder ved orglet.

Arkivfoto fra langfredag 2019. Foto©Viggo K. Pedersen

22. april 2020
kl. 18.00

Caféaften

Billeder fra Gambia
Kirsten Rønhoff Hansen holder foredrag og viser billeder fra Gambia.

Der serveres smørrebrød og kaffe.
Tilmelding senest den 14. april
til Jette tlf. 5885 2431.

3. maj 2020

Forårskoncert i Reerslev kirke

Forårets koncert med koret Ensemble Corvinus har overskriften Citater – korklassikere fra 500 år. Her veksler oplæsning af centrale tekststeder fra Biblen med kendte korværker fra renæssancen til nutiden. Vi kommer godt rundt i musikhistorien og geografien – og der er næsten tale om en ren hitparade af kirkemusikkens bedste og mest yndede værker.

Koret ledes af Torben Bech Schnedler, der er uddannet i kirkemusik (orgel) fra Det Jyske Musikkonservatorium og i korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium.

12. maj 2020

Orienteringsmøde

•  Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode
  • Årsregnskab
  • Orientering om og idéer og visioner til det kommende menighedsråds opgaver
  • Budget
  • Regler for menighedsrådsvalget og antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet 15. september 2020.

Mødet er offentligt tilgængeligt, og alle interesserede har adgang til at deltage i mødet.

26. maj 2020

Sommersang i Finderup kirke
Finderup og Reerslev Kirkers kor runder forårssæsonen af med en sangaften, hvor koret synger sommeren ind for- og med publikum.
Det bliver sange fra forårets repertoire og fællessange, der hører årstiden til.

6. juni 2020
kl. 10.30

Børneteater
“Det rullende eventyr” opfører teaterforestillingen: H.C. Andersens “Tommelise”.
Forestillingen er for aldersgruppen fra 2,5 år og opefter, samt barnlige sjæle i alle aldre.

Læs mere om forestillingen, her

10. juni 2020
kl. 17.00