Julegudstjeneste i børnehøjde

Ved julegudstjenesterne er der altid trængsel i kirken.
Derfor prøvede  vi i år at udvide med en ekstra gudstjeneste kl. 11.00 – en julegudstjeneste i børnehøjde – hvor der var plads og rum til, at børnene kunne udfolde sig.
Det var åbenbart en god idé, for kirken blev fyldt og klapstolene kom i brug – en stor succes som helt sikkert vil blive gentaget.

Ved gudstjenesten medvirkede Elisabeth, Christina, Jørn, Kirsten – og selvfølgelig Rumle og Mulle.

Rumles første jul

Det var som sædvanlig, den topengagerede og veloplagt, Rumle,  der med sine kvikke spørgsmål og bemærkninger, tiltrak størst opmærksomhed.
Det var jo første gang Rumle skulle fejre jul, så  han havde mange spørgsmål, men Kirsten gav ham en god forklaring og efter lidt diskussion, sagde Rumle ja til at fortælle børnene den fantastiske historien om dengang Jesus blev født.

Mulle og Rumle hygger sig foran juletræet.

fotos: Viggo K. Pedersen