Bel Canto i Finderup Kirke

Ingen jul uden ”vi synger julen ind” – sådan har det været i Finderup Kirke i snart 45 år – og sådan var det også i tirsdags, hvor publikum blev forkælet af Bel Canto Koret som dirigeret af Stig Junge og akkompagneret af Kristian Marcussen, bidrog til julestemningen med deres smukke julekoncert.

Koret havde sammensat et interessant og meget alsidigt program, der efterhånden som koncerten skred frem, emmede mere og mere af jul – for til sidst at kulminere med en smuk version af ”O holy night” og ”Silent night”.

De mere traditionelle julesalmer var flettet ind i programmet i form af fællessange hvor det talstærke publikum fik lejlighed til at synge igennem, og det gjorde de så godt, at organist Henrik Kristensen afslutningsvis fandt anledning til at reklamere for kirkens nye voksenkor som starter op den 15. januar 2019.

vkp/05.12.2018