Finderup Kirke stod gabende tom 2. påskedag – præsterne var nemlig rykket udendørs, til gudstjeneste på amfiscenen i Bregninge

I det flottest tænkelige forårsvejr, deltog Finderup Kirke i provstiets fælles friluftsgudstjeneste på Amfi Vestsjællands nye amfiscene.
Fra Finderup deltog både Kirsten Esbjerg og Jørn Noe, og sammen med  9 andre præster fra de deltagende sogne, gennemførte de en anderledes gudstjeneste under åben himmel.

Ved gudstjenesten deltog desuden organister, kirkesangere og børne- og voksenkor fra mange af de deltagende sogne. Resultatet blev en uforglemmelig påskeoplevelse for de omkring 500 som havde valgt at tage turen til Bregninge.

For mange var det samtidig første gang de oplevede amfiscenen, og folk havde ikke travlt med at komme hjem efter gudstjenesten. Mange benyttede således lejligheden til at nyde de smukke omgivelser, hilse på bekendte og nyde den medbragte kaffe.

Tekst og fotos: Viggo K. Pedersen