Julekoncert for trompet og orgel

Juletiden er højsæson for traditioner, således ville julen i Finderup Kirke også være utænkelig uden den traditionelle ”syng-julen-ind-aften” – og hvert år giver det trængsel på kirkebænkene.

I år var koncerten et gensyn med to professionelle musikere i verdensklasse: organist Søren Johannsen og trompetist Nikolaj Viltoft, som tidligere ved flere lejligheder har spillet i Finderup Kirke.

De to havde sammensat et program med musik for trompet og orgel, som  i vores smukke gamle kirke med sin specielle akustik og stemning, gjorde oplevelsen til noget helt særligt.

I aftenens alsidige musikprogram var suppleret med fællessalmer hvor publikum fik lov at røre stemmerne til ”Det kimer nu til julefest”, ”En rose så jeg skyde” og ”Dejlig er jorden”

Bjældeklang og hestevrinsk
Det smukke jule-medley bød både på bjældeklang og hestevrinsk, og nedenfor kan du høre ”Sleigh Ride” – live fra Finderup Kirke.

Efter en meget vellykket koncert havde menighedsrådet dækket op i Sognegården til hyggelig samvær med kaffe, æbleskiver og småkager.

vkp/8.12.2017
Foto © Viggo K. Pedersen