Nu er det jul igen

I Finderup er der en meget lang tradition for i decembermørket, at samles for at synge julen ind – og i år var ingen undtagelse. 

 

Det blev en herlig aften med smukke sange, ledsaget af orgel, piano og trompet, hvor de tre musikalske talenter, Christina Barsøe-Roel, Lars Klit, og Kristian Noe, serverede deres særdeles varierede repertoire på en afslappet og munter facon i kirkerummets dæmpede belysning.

 

Vi sang Brorsons kendte julesalmer ”Her kommer, Jesus, dine små” og ”Den yndigste rose er funden”. Vi nynnede med på ”Jeg så julemanden kysse mor” og ”Juletræet med sin pynt”, og vi lyttede andægtigt til ”Oh Tannenbaum”.
Når vi så lige supplerer med et par Christmas Carols som ”Let It Snow” og ”Rockin’ Around The Christmas Tree” – ja, så kan man vist roligt påstå, at der var noget for enhver smag. 

Til slut kvitterede Christina, Lars og Kristian for et velfortjent bifald, med Irving Berlins ”White Christmas”, hvorefter vi alle begav os over i sognegården til kaffebord med æbleskiver og julebag.

Efter sådan en aften skulle man da være en sur gammel nisse, hvis ikke man var kommet i julestemning.

-vkp