Det nye voksenkor er kommet godt fra start

Finderup-Reerslev Kirkers Voksenkor

Tirsdag den 15. januar mødtes ca. 25 forventningsfulde sangere til korprøve i Finderup Sognegård, da menighedsrådene ved Finderup og Reerslev Kirker, havde besluttet at oprette et voksenkor under ledelse af kirkernes organist Henrik Kristensen.

Siden januar har koret mødtes hver tirsdag aften for at øve. Nogle sangere prøver kræfter med korsang for første gang, andre har erfaring fra andre korsammenhænge.
Alle går frisk og frejdig til opgaven og antallet af sangere gør, at det er muligt at synge korsatser med op til tre forskellige korstemmer – sopran, alt og bas.

Korets første ”offentlige” optræden bliver til gudstjenesten påskedag i Finderup Kirke.

Skulle der være andre, der er interesseret i korsang, så er man velkommen til at synge med. — Der er altid plads til en sanger mere …

Foto: Henrik Kristensen